Om oss

Staben består av to dyktige kiropraktorer. Vi utfører undersøkelse, diagnostikk og flere typer behandling. Målet er en behandlingsplan tilpasset deg og dine plager i muskel- og skjelettsystemet. Kiropraktoren kan også henvise deg til legespesialist, bildediagnostikk og/eller sykemelde deg, når dette er nødvendig. På klinikken jobber vi aktivt for tverrfaglig samarbeid og kompetanseutvikling.

Bente A. Hagen

Bente Hagen er eier og praktiserende kiropraktor ved Bamble Kiropraktor Klinikk. Hun er opprinnelig fra Sørum. Hun tok utdannelsen Doctor of Chiropractic ved Palmer College of Chiropractic-West i California, USA, og graduerte i 1993. Hagen hadde turnustjenesten sin i Sandnes og Bergen, og ble offentlig godkjent kiropraktor i 1994. Hun har tidligere praktisert ved Vestkanten Kiropraktor Senter og Askøy Kiropraktor Senter. I 1997 flyttet hun til Grenland og overtok Bamble Kiropraktor Klinikk.

Katrin Helland

Katrin er medeier og praktiserende kiropraktor ved Bamble Kiropraktor Klinikk. Hun har en 5-årig masterutdanning ved Anglo-European College of Chiropractic i England hvor hun graduerte i Juni 2019. Som kiropraktor vil Katrin behandle alle akutte og kroniske plager relatert til muskel og skjelettsystemet. Fokuset til Katrin er å redusere tilbakefall av smertene ved å identifisere og behandle den underliggende årsaken til problemet. Som pasient kan du forvente at behandlingen vil bli tilpasset dine behov.